<< translate for english FRIENDS/LIONS etc...If you Enter Shikari reading this, WE absolutely love you. ♥

Cult of Luna

21. července 2012 v 16:39 | Admin |  Všechno ostatní
Švédští Cult of Luna, nejsou na poli hudby žádní nováčci, vznikli na troskách kapely Eclipse v roce 1998 (opět je tu fakt, že mnozí z nás pochodovali v plenách, nebo hůř, ještě byli na houbách Smějící se).


Cult of Luna jsou tak trochu mou srdcovou záležitostí, takže nevím, kde mám začít. Sludge, melodický metal, absolutní procítění melodie, precizní vokály, temný koutek lítosti v každém z nás, nikdy nevědět, kdy to skončí...A teď pozor, tady nehraje roli, že má song víc jak osm minut, co osm, ba i deset. Sludge je běh na dlouhou trať, s těmito chlapíky jsem taky začínala pomalu. Co track, to jiný příběh, jiné pocity...Ráda je poslouchám v autě, protože při pozorování krajiny to jde hezky do sebe Smějící se. Ta muzika je strašně nadčasová, stejně mi to přijde třeba u Refused. Musím se vám ale k něčemu přiznat, nevím, kolik jich vlastně je, jestli šest, nebo osm, ale i tak vám napíšu jejich jména.

Johannes Persson - kytara a vokály
Klas Rydberg - vokály
Magnus Lindberg - bubny a studiový technik
Erik Olofsson - kytara
Andreas Johansson - basa
Anders Teglund - klávesy a elektronika
Fredrik Kihlberg - kytara a vokály
Thomas Hedlund - bubny a perkuse

Teď jejich diskografie:

Split With Switchblade (2000)
Cult of Luna (2001)
Cult of Luna EP (2002)
The Beyond (2003)
Salvation (2004)
Somewhere Along the Highway (2006)
Eternal Kingdom (2008)

Vydali i jedno DVD s názvem Fire Was Born a audio knihu Eviga riket, což znamná večné říše.

Mezi mé nejoblíbenější alba patří Salvation a Eternal Kingdom, a co dělají teď? Jak jste se mohli dočíst již minulý rok, dělají na novém albu.


Following Betulas


Ugin, tohle je pro mě jedna z nejgeniálnějších melodií vůbec. Zní mi to jako tenká hranice mezi hororovým soundtrackem a zamilovaným happy endem.



Leave Me Here




Eternal Kingdom
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 T. T. | Web | 21. července 2012 v 16:49 | Reagovat

supéér :)

2 eshikari eshikari | Web | 23. července 2012 v 22:55 | Reagovat

Jedu v nich už snad 5 let, nejvíc teda od zážitku z prvního živáku v Lucerně .. x) Teď sem se vrhla na tuhle blbost čistě z prázdninový nudy^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama